Πιστοποιήσεις

Απο την 1η Μαρτίου 2017 έχει τεθεί σε ισχύ η Ευρωπαϊκή οδηγία που αφορά όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού τσιγάρου - ατμίσματος.

Τα υγρά αναπλήρωσης πρέπει υποχρεωτικά να είναι TPD ready, δηλαδή ο κατασκευαστής τους / παραγωγός θα πρέπει να καταθέσει ένα φάκελο στην Ε.Ε. με τα συστατικά που περιέχονται στο υγρό αναπλήρωσης που διακινεί, αναλύσεις στον ατμό που εκπνέει ο ατμιστής κατα τη χρήση  του  καθώς επίσης και άλλα δεδομένα που να αποδεικνύουν ότι το προϊόν είναι ασφαλές για τη χρήση που προορίζεται.

Εφόσον ο φάκελος με όλα τα παραπάνω δεδομένα μελετηθεί (διαδικασία που διαρκεί περίπου 6 μήνες) το προϊόν λαμβάνει άδεια να κυκλοφορήσει.

Όσον αφορά στις συσκευές, η Ευρωπαϊκή οδηγία θέτει περιορισμούς,  στάνταρ ποιότητας και προδιαγραφών τα οποία πρέπει να τηρούνται αυστηρά απο όλους τους κατασκευαστές για να κυκλοφορήσουν τα προϊόντα τους.

Π.χ. όλοι οι ατμοποιητές πρέπει να έχουν μέγιστη χωρητικότητα 2ml και να διαθέτουν προστασία απο διαρροές κατά το γέμισμα αλλά και τη χρήση.

 

Εμείς στην SmartSmoke εναρμονιστήκαμε πλήρως με την Ευρωπαϊκή οδηγία και όλα τα προϊόντα που διαθέτουμε είναι σύμφωνα με την TPD, διαθέτουν φάκελο και κυκλοφορούν νόμιμα εντός της Ε.Ε.

Αν παρ' όλα αυτά έχετε απορίες σχετικά με κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε!